E-fed wrestlingu.
Moderator
Jaki jest/był twój ulubiony Tag Team w historii WWE\WWF\WCW ??
Moderator
Mój to Rated RKO .
Genialnny TT tworzony przez :
Edge - Ultimate opportunist . W tamtych czasach tak wykonywał spear'a , że rywal się aż podrywał do góry . Nie wiem , dlaczego teraz tak nie jest
Randy Orton - The Legend Killer . Mój ulubiony zawodnik . W tamtych czasach genialne RKO wykonywane podczas lotu rywala - miodzio
Administrator
Moim ulubionym tag team'em było Dudley Boyz (Team 3D)
Robili dużo akcji na stoły.
Moderator
Zdecydowanie D-Generation X!!!
Superstar
Brostehrs of Destruction - legenda...
Hardyz Boyz - loty, loty i jeszcze raz loty.
Edge i Christian - wspaniała przyjaźń, która przechodziła na ring.
Moderator
titus , weź nie spamuj . uzasadnij to a nie" Zdecydowanie D-Generation-X!!! Nawet nie wiesz kto tam był
Superstar
Podobało mi się DX z 2007, 08, 09 roku. Nie wiem dlaczego ale mam do nich sentyment. Tego DX z Chyną i X-Pac nie wiem bo jeszcze wtedy nie interesowałem się wreslingiem. E&C też nie oglądałem ale walki są na YT i naprawdę mi zaimponowali przyjaźnią.
Rock 'n' Sock.
Wmiatali w ringu i przy mikrofonie. Szkoda, że taki im zrobili storeline, że się rozpadło. Ale Dobrze, że ostatnia walka The Rocka to Rock 'n' Sock vs. Evolution. Szkoda że przegrali, dobrze walczyli Jak by ktoś nie wiedział Rock 'n' Sock to Mick Foley i The Rock
Inny tag team, a raczej stajnia jest to nWo. Lubię ich jeszcze za czasów wojny nWo White vs. Wolfpac, ale także początki w WWE. Później te reaktywacje były już nudne. Najbardziej lubiłem ich segmenty, jak spotykają innego zawodnika na BSie Np, jak spotkali The Rocka i robili sobie z nim fotki, a Rocky zaczął po nich jeździć
Stare dobre czasy...