E-fed wrestlingu.
Administrator
Tu składamy prośby o walkę.
Moderator
Randy wchodzi do biura i mówi :
Huh , co ty na to żeby się zmierzyć w walce ? Może o jakiś pas . Albo wiesz co ? Zmierzmy się w Hardcore matchu o główny pas federacji . To będzie jakby taka inauguracja .
Administrator
GM odpowiada:
-Jak będzie więcej zawodników,to nie ma sprawy.Jest mało osób
Moderator
Dobra , ale chciałem się zmierzyć z tobą , w powiedzmy Dark Match'u
Moderator
Titus O'Neil wchodzi do biura i mówi :
- Siemka GM , chce walczyc jak najszybciej!!! Nie ważne z kim , ważne żebym go zniszczył bo tylko to się liczy!!!
Titus czeka na odpowiedz....
Moderator
Titus , nie chcesz zmierzyć sie za mną w Hardcore Match'u o pas Hardcore ?
Moderator
Wiesz co Randy ??? Mi pasuje ... Rozwalę twoją brzydką mordę!!!
Titus wychodzi z biura GM trzaskając drzwiami
Superstar
Do biura wchodzi John Morrison:
- Hej, hej, hej! Jak Wy sobie walczycie, to ja co? Co sądzicie o Triple Threat Hardcore Match? Jeśli się boicie, mogę przyjąć propozycję innej walki. Czekam na odpowiedź.
Moderator
Ha ! Zgadzam się , ale ta walka będzie o pas Hardcore . Co ty na to "Dżon" ?
Ostatnio edytowany przez RandyOrton (2011-04-16 07:03:11)
Moderator
Titus słyszy co mówią Randy Orton i John Morrison po czym wraca do biura i mówi :
- Ty ??? i TY ??? Nie wieżę w to !!! Moja pierwsza walka w tej organizacji będzie z takimi cieniasami... Ale oczywiście że się zgadzam... Titus wychodzi ponownie z biura
Moderator
Titus wchodzi do biura i mówi do GM :
- Siema , słuchaj. Ja i John Cena vs. John Morrison i Edge! Już za tydzień! Co ty na to ?
Superstar
John wchodzi do biura.
- Tak jak powiedziałem: zawsze i wszędzie. Na szali po raz pierwszy pas TT. O mam! Może Tag Team TLC Match o pas TT? Kusząca propozycja?
Moderator
Mi pasuje... Przygotuj się John !!
Superstar
- Czyli ja i Edge vs Ty i kolega w TLC Matchu o pas? Hahah! High Flyer i mistrz TLC są gotowi na wszystko...
Moderator
Witam cie GM , chce walki - Ja vs. John Cena & John Morrison & Edge-3 on 1 Handicap Match