Ogłoszenie

Testomaniac: Przez dłuższy czas mnie nie będzie.Piszcie w ringu ,ale gali nie będzie przez dluzszy czas.

#1 2011-04-16 10:38:44

Titus O'Neil

Moderator

Punktów :   -1 
Wrestler w e-fedzie: Titus O'Neil
Tag Team partner w e-fedzie: Always The Best
Manager w e-fedzie: Eve Torres

Ring

Tu piszcie przemowy

#2 2011-04-16 10:39:49

Titus O'Neil

Moderator

Re: Ring

Titus O'Neil pojawia się na Titatronie a fani szaleją!!! http://www.youtube.com/watch?v=NkWM5V_N … re=related Titus pewnym krokiem zmierza w stronę ringu jednak jak zawsze dominuje u niego ten jedyny tradycyjny uśmieszek... Titus podchodzi do stołu komentatorskiego i wyrywa mikrofon Michaelowi Cole'owi wchodzi do ringu i zaczyna Tauntowac... Po czym mówi:
-Niesamowite! Nasz Generalny Menager z jakiegoś powodu jest nieobecny a gala miała byc odwołana. A jednak Nie! Dzięki naszej pomysłowości Fani Tej Federacji zobaczą galę w wykonaniu wrestlerów WHW!!! ( Fani się cieszą ) Sami wybraliśmy sobie walki , a moja jest ja jakimś Edgem. Kto to jest ? Powie mi ktoś ? Słyszałem co ten ktoś o mnie mówił i niby ja nigdy nie walczyłem w Hell In a Cell Match ? Ty chyba nie oglądałeś moich walk w UWF , które już nie istnieje. Stoczyłem tam walkę w klatce z mistrzem European Randym Ortonem. Przegrałem ją. Jednak gdybyś oglądał tą walkę w Telewizji wiedziałbyś dlaczego tak się stało. Nie będe tego powtarzał. Powiedziałeś że odpadłem z NXT. Tak to prawda. Ale to przez mojego głupiego trenera Zacka Rydera! ( Fani buczą ) Teraz moim trenerem był Hornswoggle lecz odszedłem z tego biznesu dla pieniędzy które są , a raczej były w United Wrestling Federation. Byłem tam mistrzem UWF. Wygrałem Evolution! Byłem po prostu najlepszy! ( Fani się cieszą ) Zdobyłem tam niesamowite doświadczenie które wykorzystam już jutro w ringu z ... Kto to jest ? Nie no niech ktoś mi wreszcie powie.
Titus schodzi z ringu podchodzi do barierki i pyta się Fana :
-Może ty wiesz kto to jest ?
Fan pokiwał głową w dwie strony a Titus wrócił do ringu mówiąc :
-No właśnie. Nikt nie wie kto to jest. Jakiś nowicjusz i nikt więcej.  Patrz Edge : http://www.google.pl/imgres?imgurl=http … 29,r:2,s:0 Tak właśnie ty skończysz ! nie myśl sobie że będzie ci łatwo. Gdyż przynosisz ej organizacji wstyd , sam wstyd , i nic więcej ! A na to zdjęcie mogę patrzec bez końca : http://www.google.pl/imgres?imgurl=http … 66&bih=653 O tak już mi lepiej. Jeśli pozwolisz to skomentuje jeszcze jedno twoje zdjęcie : http://www.google.pl/imgres?imgurl=http … 66&bih=653 Zdziwiony jestes ze masz ten pas no nie ? Ja gdy zdobyłem tytuł UWF Championa to nie robiłem takich gał gdyż wiedziałem że ten pas zdobędę. Więc jak taki nowicjusz który świętuje jedną wygraną walkę ze swoją mamą  może się równac z taką potęgą jak Ja ? Nie może i tyle. Zniszczę Cię a wiesz dlaczego ? Bo nazywam się  Titus O'Neil i lepszego ode mnie w tym biznesie nie ma!

Titus rzuca mikrofon wchodzi na narożnik po czym wykonuje swoje tradycyjne Taunty po czym schodzi z ringu i idzie do szatni , jednak gdy jest już na rampie pokazuje rękoma jakby miał Pas!

#3 2011-04-16 12:40:45

nszymanczyk

Superstar

4200551
Call me!
Punktów :   
Wrestler w e-fedzie: John Cena
Tag Team partner w e-fedzie: Edge, JoMo

My time is now!
Tak jest, tutaj jest John Cena. Pewnie macie na mnie wyjebane ale to ja mam na was! Jestem tu tylko po to żeby zdobyć tą federację a później pójdę kręcić filmy. Pasi? Bo mi tak! Lubie być przy kasie. Ale Vince to już kupa gówna! Robił ze mnie kupę gówna że głowa mała! Na początku pomyślałem sobie, dobra, fani będą mnie lubić. Ale jak zobaczyłem kto jest w moich koszulkach to powiedziałem: Kurwa! Ale ten zj****y s***wiel wziął mnie na kontrakt. Później jeszcze musiałem jeździć po The Rocku, tego było już za wiele. Dlatego przyszedłem tutaj. Pokonam Randy'ego ponieważ już go nieraz pokonałem. To table match. To bardzo łatwa walka! Z Randym? Ze żmiją? Z wężem którego mogę zdeptać w każdej chwili?? Phi, rozwalę go z palcem w dupie! Dzieci tutaj nie ma! Dzieci nie mają wstępu tak jak ci którzy mnie obrażają!! Ktoś coś do mnie ma to od razu dostaje wpierdol!! WHWF to federacja z przyszłością, a tą przyszłością jestem ja! Z Titusem rozjebiemy tutaj każdego!!!! Nie ma lepszych od nas!!!
Brzmi My time is now! A Cena schodzi z pogardliwym uśmiechem.

John Cena: 0/0/0 /0/0/0 0/0/0

#4 2011-04-16 12:42:43

Mr. Crusher

Superstar

Punktów :   

Ain't No Make Belive...

Na ring wychodzi John Morrison!

- Witajcie! Po raz pierwszy widzicie mnie w WHWF! Już niedługo pierwsza gala w historii federacji. Czuję się szczególnie, gdyż odbędzie się w moim rodzinnym mieście - Los Angeles. Piękne miasto... Tymbardziej, że będziecie mnie mogli zobaczyć w akcji! Zawalczę w Iron Man Matchu z Wakerem... To będzie rzeźnia. Nie liczę na taryfę ulgową. Wiem, że wygram, zwłaszcza, że mam wokół siebie tak wspaniałą publiczność. Mogę się założyć, że już na gali będę miał więcej przypięć niż Waker, i wygram. Jako pierwszy w tej federacji poczuje Starship Pain. Do tego w użycie pójdą krzesła, stoły, akcja na arenie... Jak widzicie zobaczycie mnie po raz pierwszy w tak brutalnej walce. Wszystko jest dozwolone. mam nadzieję, że ten czas nie będzie straconym czasem. Że będę miał streak 1-0. Już niedługo zapiszę się w kartach historii. Poza tą walką zobaczycie jeszcze kilka walk. WHWF rusza z kopyta. Niedługo będzie to największa federacja promująca pro-wrestling. Po mojej walce zobaczycie pogrążonego w rozpaczy Wakera. A wiecie, o najważniejszym zapomniałem. Gdy wygram, zmierzę się w Triple Threat Matchu o pas WHWF! Czy to nie jest wspaniałe? Możliwe, że już niedługo, 17 kwietnia na Waszych oczach zapisze się historia. Możliwe, że to właśnie ja zostanę pierwszym, niekwestionowanym mistrzem tej federacji. To będzie wspaniałe przeżycie. Jeśli wygram, ten pas nie będzie mój. Będzie nas wszystkich. To dzięki Wam będę mógł walczyć w walce Iron Man. To dzięki Wam pokonam Wakera. To będzie Awesome. Prawdopodobnie moja walka będzie otwierać galę. To dla mnie ogromny zaszczyt. Pierwsza osoba jaka wygra na Nitro nazywa się John Morrison. Nie przepuszczam do siebie myśli o przegranej. To nie w mojej naturze. Jak wiecie, nie przejmuję się krytyką. Mogą po mnie jechać, ja się tym nie przejmuję. Miałem taką sytuację w WWE, jednak tu tak nie jest. Tu jestem wolny. Jak widzicie mam walkę, poważną walkę. Wcześniej tak nie było. Mimo to, zawsze jak pojawiałem się w ringu publiczność była bardzo rozgrzana, bo to ja. John Morrison. Szaman Sexu. Kiedyś zwali mnie Johny Nitro. Może to przeznaczenie? Johny Nitro wystąpi na Nitro? Tak myślę. I Johny Nitro wygra na Nitro. Każdy kto spróbuje mnie pokonać zobaczy tylko jedno. Moją nienaganną sylwetkę w locie podczas wykonywania na nim Starship Pain. Jest to wspaniała akcja, której nikt na całym świecie nie potrafi zrobić tak doskonale jak ja. Nie będę tu dużo mówił. Na koniec powiem kilka rzeczy. Waker - bądź gotowy. Już 17 kwietnia odczujesz Starship Pain, i to nie raz. Odliczę Cię tyle razy, aby wygrać. Pomoże mi w tym wspaniała publiczność, na którą zawsze mogę liczyć. Dziękuję Wam. Nie zawiodę Was. Zostanę pierwszym zwycięzcom w WHWF. Zostanę pierwszym mistrzem w WHWF. Waker - pamiętaj. John Morrison czeka aby zaatakować. Starship Pain jest w użyciu. Do tego wiele przedmiotów... Szykuj się na porażkę...

John schodzi z ringu i przy swojej muzycę kieruje się na BackStage...

#5 2011-04-16 12:49:24

Cezar

Superstar

Punktów :   

You think you know me...
W drodze na ring Rated R Superstar EDGE !
- Witam was ! Jak wiecie jutro na Nitro mam walkę z niejakim Titusem O'Nielem. Jestem niemal pewny, że tą walkę wygram, ale nie przeceniajcie mnie. Do tej walki została dodana stypulacja Hell In a Cell w której Titus nigdy nie walczył. Pewnie będzie szczał po gaciach jak zobaczy tą konsrukcje. Nie lubie go i nie mam zamiaru lubieć. W tej stypulacji walczyłem wiele razy. Pokonałem w niej legendy. A teraz taki Titus który odpadł w nędznym NXT może mnie pokonać ? Undertaker miał problemy, ale jadnak mu się udało. Myślisz, że jesteś twardy ? Jesteś dla mnie nikim. Widzisz, jadę po tobie jak po szmacie, a jednak widownia nie buczy. Dlaczego? Czemu? Przecież ja robie źle. A dlatego, bo oni cię nie znają. Myślę, że to nie będzie typowy squash, a może i będzie? *Fani krzyczą "Spear, Spear"* (Edge się uśmiecha) A no właśnie, SPEAR, SPEAR! Chyba pamiętasz jak w WWE bał się tego Jericho. Ty też powienieneś! Ty wiesz, że przegrasz, a ja wiem, że dostaniesz Speara !
Understand...

Odpowiedź dla Titusa :
You Think You Now Me.... W drodze na ring wkurzony Edge.
- Myślisz, że pokazując moje zdjęcie jak Cena zakłada mi STF na drabinie to jesteś fajny ? A właśnie, że dzięki temu ja jestem fajny. Ty nigdy tak nie cierpiałeś jak ja. A no właśnie, bo jesteś szczylem szczylu. Nigdy nie walczyłeś w innej walce ja Single Match i Tag Team. O przepraszam jeszcze było Hog Pen Match (publika się śmieje) To ty z Vickie walczyłeś na WM 25? Proszę o laptopa. *koleś przynosi mu laptopa* Dobrze wpiszemy : Titus O'Neil. OOO tylko malutkie zdjęcia twojej twarzy z logiem NXT w tle. Szkoda. UWF ? Co to jest ? Chyba tam walczą tylko Divy i Knocktouts ? No tak, jak mogłem tego nie wiedzieć. Ten fan pokiwał głową nie dla tego, że nie wie kim jestem tylko, że cię nie zrozumiał, bo ty tylko bełkoczesz. bu bu bu bu ! Co to za słowa? I mam dla ciebie 2 informacje, że John Morrison znajdzie się w moim narożniku,a druga to ta że wygram !
Understand...

#6 2011-04-16 17:05:16

nszymanczyk

Superstar

4200551
Call me!
Punktów :   

Randy, Randy, Randy, w ogóle co ty odpierdalasz? Nie masz odwagi się tutaj pokazać? To wszyscy wiemy. Będziesz wmawiał że jesteś zajebisty skoro nie jesteś? Ja tu jestem cały czas a ty dupy nie ruszysz tylko siedzisz przed TV! Po prostu pokazujesz jak bardzo jesteś nie warty oglądania! Gdyby nie ja to twojej walki by nikt nie oglądał. Wiem co mówię, sam nie lubię oglądać drewna! Jesteś nic nie znaczącym pionkiem w tej federacji, jak już wcześniej wspominałem jesteś nikim! Pokażę ci co znaczy FU i STF. A nie, przecież ty to już znasz tylko po prostu straciłeś pamięć po ostatniej walce ze mną. Chcesz jeszcze wiedzieć co o tobie myślę? A po co ja się pytam. OCZYWIŚCIE! Kiedy na ciebie patrze to chce mi się rzygać! Pamiętaj, to ja jestem zajebisty!!! Myślisz o mnie: Ciota w kolorowych koszulkach. A ty? Kiedy skończysz z tymi zjebanymi tekstami typu "Żmija ukąsi!"? Bo to jest zjebane!!!! Dobra, powiedziałem co o tobie myślę, mówię to co myślę. A TY TEGO NIE POTRAFISZ! Mam wy***ane na ciebie i twoje d***ki!! You can't see me?Jesteś drewnem, jesteś sucka, wypinasz dupę i krzyczysz FUCK IT!!! I to robią, p****olą ciebie! Niedługo wejdziesz do domu a jak odbierzesz telefon usłyszysz DISS na siebie!Wiesz co to diss? Nie! Bo jesteś zjebkiem! Po walce wyniosą ciebie na noszach, zakrwawionego, wykończonego przeze mnie, rzucę ciebie na stół i wykończę, będziesz nieprzytomny!!!

RandyOrton Edit : post, nawet niezły ,ale .... NIE DODAWAĆ MI EMOTÓW BO ZAMORDUJĘ !!!

#7 2011-04-17 06:14:16

Cezar

Superstar

Punktów :   

You Think You Now Me... W drodze na ring Hardcore Champion EDGE!
-Hey yo ! Chyba pamiętacie co mówiłem wczoraj przed galą? Że wygram match z Titusem i wygram pas. Tak ! Jako 1 w tej federacji zdobyłem jakikolwiek pas! Chciałbym podziękować kilku osobom (edge wyjmuje książkę telefoniczną) *fani się śmieją* John Morrison mój najlepszy przyjaciel i dla Johna Ceny. Wiem, wiem wy go nie lubicie, ale ja mam powody do jego lubienia. Otóż oni wycofali się z tej walki o pas. Zostałem tylko ja. Nie miałem wyboru. Stracić taką okazje? Mam nadzieje, że chłopaki się nie obrażą.
-Teraz na tej gali będę miał walkę z Titusem w stypulacji De Or Die? Last Chance Match? Pewnie Titus walczył w UWF nie? *Fani się śmieją* I Przegrał. (Słychać śmiech,ale okazało się że to edge puścił ze sprzętu dźwiękowego) John Morrison będzie walczył o najważniejszy pas federacji w Dragon Matchu. Jest to wielkie wyzwanie i pewnie domyślacie się że porównam to do Titusa? Nie mylicie się (edge się uśmiecha) Po tym matchu by był zjechany jak szmata. Twarz, plecy, wszystko co możliwe by miał pocięte. A gdy byś stracił przytomność, to John by postawił cię na nogi i... SPEAR, SPEAR, SPEAR! Ale przejdźmy do konkretu. Pokonam cię, a ty aż do utraty przeze mnie pasa nie będziesz mógł mieć Tile Shota! I tak się stanie. Ale hola, hola, hola ty i tak byś nie miał shota więc z czym do ludzi chłopaczku? Z tym że masz może bojler yyy bojler ptfu! Kal...Kalo..Kalorie! (Publiczność się śmieje) to mnie pokonasz? A o tuż nie! Bo Ja i Ty 26 Kwietnia San Francisco i na koniec walki tak zatriumfuje jak wczoraj!

Understand...

Ostatnio edytowany przez Cezar (2011-04-17 06:16:58)

#8 2011-04-17 06:21:29

Mr. Crusher

Superstar

Punktów :   

Ain't No Make Belive

Na ring wychodzi John Morrison!

- Witam, witam, witam! Tu ja. Szaman Sexu. John Morrison. Na ostatnim Nitrze w pięknym stylu pokonałem Wakera. Był to bardzo wymagający przeciwnik, jednak udało mi się. Byłem zmęczony, jednak wiedziałem, że udało się. Zdobędę pas... Jednak w końcu dowiedziałem się, że będę musiał walczyć z przyjacielem Edgem, i kumplem Ceną. Nie mogłem z nimi walczyć. Wycofałem się. To samo zrobił także John Cena. Cieszę się, jestem z tego dumny, że Edgem mój najlepszy przyjaciel osiągnął taki sukces. Zdobył Hardcore Championship. Co do Wakera, chcę Ci powiedzieć: Dzięki za fajną walkę. Rzeczywiście, chciałem zdobyć pas mistrzowski. Jednak cieszę się jeszcze bardziej, że osiągnął to mój Tag Team Partner. Zwłaszcza, że już 26 kwietnia na Nitro odbędzie się walka Dragon Match. Ja vs Rob Lynn... Zamiast lin będą druty kolczaste. Już widzę całego zakrwawionego Lynna leżącego na ziemi, podczas gdy ja inkasuję pas mistrzowski WHWF. To będzie coś niesamowitego. Ja jako WHWF Champion, i Edge jako Hardcore Champion. Do tego zdobędziemy razem pasy TT. To będzie wspaniały wieczór. Lun - szykuj się na lanie. Gdy będę ocierał Twoją twarz o druty kolczaste. Z tego pojedynku tylko jeden wyjdzie zwycięsko. Będę to ja. Przygotujcie się. To będzie największe widowisko w dziejach wrestlingu... Bądźcie gotowi...

To mówiąc JoMo schodzi z ringu i udaje się na BS.

#9 2011-04-17 07:12:48

Titus O'Neil

Moderator

http://www.youtube.com/watch?v=NkWM5V_N … re=related Ta muzyka zwiastuje jedno! Titus O'Neil! ( Fani niesamowicie się cieszą ) A Titus która pojawił się także na Titatronie pewnym i szybkim krokiem zmierza w stronę ringu. Zabiera mikrofon Michaelowi Cole'wi i zaczyna mówic :
- Co to w ogóle było ? Po przegranej walce z Edgem , John Cena ( mój Tag Team partner ) wykonał mi Attitude Adjustment i to na pinezki! ( Fani mówią : uuu... ) No właśnie! Świadczy to o jednym. Koniec naszego Tag Teamu! ( Fani nie wiedzą jak zareagowac ) Potem dowiedziałem się o walce Triple Threat Match o pas Hardcore! Byłem zmęczony! Co to w ogóle było ? Jak oni mogli mi to zrobic !? Jeszcze po moim upadku na pinezki! Jestem na GM niesamowicie wściekły. Ale nie aż tak jak na Johna Cene! Jak on mógł to w ogóle zrobic? Najpierw mnie stresował podczas walki , a potem zdziwił się że przegrałem wszedł na ring i wykonał mi swoją koronną akcję! ( Fani buczą ) Jak on mógł ? Ale właściwie to przyszedłem tu po to aby mówic o Edgu... Dostałem drugą szansę. Będe z Edgem walczył już niedługo. Na następnej gali. I tym razem za ringiem nie znajdzie się John Cena , a jeśli już miałby zamiar , to wynajmę ochroniarzy , którzy go powstrzymają ! A jeśli będzie chciał wejsc do ringu , to zaczną Cie bic Cena! ( Fani sie cieszą ) Rozumiesz ? A ty Edge przygotuj się bo teraz już nie będzie tak łatwo! Ceny nie będzie za ringiem , nikt Ci nie pomoże! Jeśli ktoś ma ci pomóc to jest to John Cena , lecz nie przedrze się przez moich ochroniarzy! A jeśli po walce Edge , zaatakujesz mnie , to oni Cie zniszczą! Wylądujesz w szpitalu! A nawet jeśli już leżałbyś nieprzytomny w ringu , to i tak wykonam Ci Spinebuster !!! ( Fani się cieszą ) Będziesz płakał! A jeśli cena będzie chciał ci pomóc , to wykonam mu Spinebuster na gwoździe! Jestem bezlitosny i nie boję się was! Mógłbym z wami walczyc nawet w walce Handicap Match! Edge nasza walka nie skończy się szybko! Wiem że chciałbyś aby to było szybko , ale ja nie spełniam głupich zachcianek! A tym bardziej twoich! ( Fani zdzierają głosy ) ( Titus mówi bardzo szybko i głośno ) Będzie Spinebuster po Spinebusterze , będą Powerslamy , będą Belly to Belly Suplexy , Scoop Slamy ale zdecydowanie będą dominowac Spinebustery! ( Fani się cieszą ) Zniszczę Cie a wiesz dlaczego ? Bo nazywam się Titus O'Neil i lepszego ode mnie w tym biznesie nie ma!

Titus wchodzi na narożnik , wykonuje swoje Tradycyjne Taunty po czym schodzi z ringu i idzie do swojej szatni!

#10 2011-04-17 07:43:45

Cezar

Superstar

Punktów :   

You Think You Now Me... W drodze na ring Edge
- Mówisz, że możesz nawet w Handicap Matchu walczyć? Taki jesteś pewny? Jesteś najlepszy? To mam dla ciebie kilka słów. Jaki handicap 3vs1 czy 2vs1? Jeśli na jakiś się z tych warunków zgodzisz to zrobimy takie coś. Ja i John Morrison vs Titus No'Name *fani się śmieją* Myślisz, że jesteś taki fenomenalny? To mam dla Ciebie propozycje. Jeżeli wygrasz handicap 3 na 1 to zgodzę się na walkę z tobą na najbliższym Nitro, a jeżeli 2 na 1 to dostaniesz go też na tygodniówce, ale ja wybiore stypulacje. 
Edge czeka na odpowiedź...

#11 2011-04-17 07:51:04

Titus O'Neil

Moderator

Największa gwiazda Federacji UWF pojawia się na Titatronie i rozlega się na muzyka z 2 sezonu NXT ''Get Koryta Tym'' http://www.youtube.com/watch?v=NkWM5V_N … re=related Titus zmierza w stronę ringu wchodzi do niego i mówi :
-Dziś odpowiem na twoje pytanie Edge!Wiesz co  ? Zgadzam się! Muszę ci udowodnic że to ja jestem potęgą! Nie ma ode mnie lepszego rozumiesz ? Dlatego zgadzam się na walkę 3 on 1... Żeby można by bylo to wtedy walczylbym nawet w walce 4 on 1 ale 3 on 1! To juz oficjalne!
Titus schodzi powoli z ringu ( Po drodzie Tauntuje )

Ostatnio edytowany przez Titus O'Neil (2011-04-17 08:00:12)

#12 2011-04-17 08:07:48

nszymanczyk

Superstar

4200551
Call me!
Punktów :   

Na hali rozbrzmiewa My time is now a na halę wbiega.... tfu, wjeżdża nowiutkim BMW John Cena!!! Otwiera szybę i pokazuję środkowy palec. Podbiega mały chłopiec (Jak on się tu dostał?) i podaje mu mikrofon. Wysiada a ten mały chłopak wyskakuję przez barierki do publiczności. John zaczyna: - Widzisz Randy, zj****eś sprawę. Ja wygrałem bo ty jesteś drewnem i jestem lepszy. Ale teraz mam mierzyć się z jakimś grizzlim, z niedźwiedziem. A nie, teraz sobie przypominam, jest taki w federacji. Dobra, pewne jest to że ja wygra i temat skończony. Opowiedzmy może o pewnej osobie, nazywa się ta "osoba" Titusem. Na następnej gali chcę walki z tobą. Bedziesz bez pasa. Co jeśli ci powiem że twoja pierwsza walka była że tak powiem \: "Bez szans dla ciebie". Uwierz, wykonałem dwa razy na tobie FU. Kiedy spadłeś na pinezki ogarnęło mnie uczucie spełnienia. Ciekawi mnie co ludzie o tobie myślą, spytajmy się może jednego z nich.  Fan wchodzi na ring i mówi: - Vince sucks, WWE sucks, NXT sucks, Titus O'Neil sucks!!!!!
- Widzisz Titus, nie lubią cię. Ty ich lubisz ale oni się nie odwzajemniają!
-Cena sucks!!!
-Tak??? To chodź no tu.
Fan Titusa ledwo co wszedł na ring ajuż Cena wziął go pod FU, i jest!!!!! Cena pokazal mu You can't see me
Jeszcze ktoś coś udowadnia? Nie? To dobrze. Ale tak naprawdę mam na was wy****ne! Na ciebie Titus najbardziej! Mój streak wynosi JEDNA WYGRANA a twój DWIE PRZEGRANE!!! A, nie zapomnę o moich TT partnerach. Obaj są ok a ciebie Titus jak tak ciągnie do handicapu to go dostaniesz! 3 vs. 1!! Na nitro w Waszyngtonie!!!
Po tych słowach Cena wsiada do auta i odjeżdża przy swoim theme.

#13 2011-04-17 08:17:56

Titus O'Neil

Moderator

Titus pojawia się na Titatronie i mówi do Ceny :
-Jak mogłeś ? To było małe dziecko! Ciebie poj***** ? Jak to możliwe ? Ten młody miłośnik naszej Federacji jest niewinny! Walka Handicap będzie dla Ciebie mały!!! Zniszczę tą bandę Cieniasów a gdy już będą w trzech leżec na macie , zaproszę Cię na ring a ty naplujesz na tą trójkę , po czym pomożesz mi w wykonaniu Spinebustera CAŁEJ TRÓJCE!!!
Titus zaczyna Tauntowac , po czym znika z Titatronu...

Ostatnio edytowany przez Titus O'Neil (2011-04-18 05:28:48)

#14 2011-04-17 09:31:51

Cezar

Superstar

Punktów :   

You Think You Now Me...
- Titus, ty tauntowałeś czy nie mogłeś się wysrać? Dobra Titus coś ci jeszcze powiem. Ale muszę o tym pogadać z Johnem i Johnem *Publiczność się śmieje* Oczywiście Ceną i Morrisonem.
Understand... Edge parodiuje taunt Titusa i schodzi z ringu.

RandyOrton Edit : Kurwa , co to ma być ?! 4 linie ?! To się co najwyżej na BS nadaje . Nastepnym razem bede dawal warny

#15 2011-04-17 10:09:45

Escene

Użytkownik

Punktów :   
Wrestler w e-fedzie: Escinel Hawk
Manager w e-fedzie: Maryse

Na titatronie pojawia się ESCINEL HAWK!

JEBAĆ TO KURWA  BĘDZIEMY WALCZYĆ ULTRAVIOLENT TU BĘDZIE BĘDZIEMY WALCZYĆ NA DECHY, PIRANIE i KROKODYLE!!!

dostajesz warn'a za spam

#16 2011-04-17 10:25:44

Escene

Użytkownik

Punktów :   
Wrestler w e-fedzie: Escinel Hawk
Manager w e-fedzie: Maryse

IT'S A NEW DAY

Laidies And Gentelmans Please Welcome WHWF SuperStar ESCINELLL HAWKK!!!!!

WHWF WELCOME! WHWF WELCOME! WHWF WELCOME! WHWF WELCOME!!! Witam całe WHWF!!! Jestem tu po to by zdobyć pas Hardcore i go zdobędę ponieważ pracowałem na to. Niebyłbym tu u was gdyby nie Vince McMahon który niepodpisał mojego kontraktu z WWE. Z drugiej strony niemógłbym być 4kidsem bo Mam plecy zorane jak pole.
[Escinel pokazuje swoje plecy]
Jestem dla was przyjacielsko nastawiony ale moje walki będą +18 dla tego że krwi będzie co niemiara. Dlaczego na wejście mam A NEw Day ponieważ to będzie nowy dzień dla was i dla WHWF. Myśle że polubicie mnie. Będzie czysty Hardcore. To niebędą lalusie jak John Cena, Randy Orton czy Titus O'Neil. Ja jestem taki jak Edge. Na takich 4kidsów jak Cena to sram  i połykam.
[Escinel pokazuje do titatronu YOu Can't See Me]
On zapewne bierze i je miód ale prawdziwi twardziele jedzą przczoły. Dlaczego jestem w takiej federacji? Ja ci po wiem jedno BEACUSE I'M ESCINEL HAWK AND I'M HARDCORE!!! i TO!! BEACUSE I'M ESCINEL HAWK AND I'M ULTRA VIOLENT!!! POWODZENIA POWODZENIA!
[kibice klaszczą]
Jestem tu po to byś zobaczył co znaczy Hardcore! KOCHAM WAS!! BEACUSE I'M ESCINEL HAWK AND I'M HARDCORE!!! i TO!! BEACUSE I'M ESCINEL HAWK AND I'M ULTRA VIOLENT!!!

IT'S A NEW DAY
Escinel schodzi z ringu

#17 2011-04-17 12:04:26

Grizzly

Nowy użytkownik

Punktów :   

Nagle światła gasną. Wszystkie reflektory skierowane są w stronę rampy. Nagle rozbrzmiewa Untouchables. Na rampie pojawia się nieznana sylwetka. grizzly rozgląda się po sali i powolnym krokiem idzie w stronę ringu. Gdy jest w środku, bierze mikrofon i zaczyna mówić:

Fani WHWF przybyła do was najlepsza gwiazda wrestlingowa na całym świecie. przed przybyciem tutaj występowałem w wielu niezależnych federacjach wrestlingowych. Zdobyłem wiele tytułów mistrzowskich i smak zwycięstwa nie jest mi obcy. jestem najlepszy i nikt nie jest w stanie mi dorównać. Chcę od razu postawić sprawę jasno. nie na widzę żadnych fanów wrestlingu. Gardzę waszą aprobatą. Nie obchodzi mnie wasze zdanie. jesteście nikim wobec wrestlera wszech czasów Grizzly'iego. Już za niedługo przekonacie się jaki jestem rewelacyjny. W WHWF rozpocznie się nowa era . To ja będę wyznaczał tutaj reguły. Tylko ja posiadam wszystkie ważne cechy mistrza takie jak : charyzma,siła,technika , agresywność i konsekwentność.Nigdy nie zawahałem się i nigdy nie zawaham się z używania nieczystych zagrań. Jeżeli będzie taka okazja to wykorzystam to. Moich rywali czeka piekło.W każdej walce zobaczycie niesamowite i przepełnione wściekłością ruchy.Mój pierwszy rywal poczuje co to jest ból. Pokażę wam wszystkim kto tutaj rządzi. Już za nie długo zostanę pierwszym mistrzem WHWF.
Grizzly rozgląda się po widowni i znowu zaczyna mówić:
Moim najbliższym rywalem będzie John Cena!!! Wasz ukochany bezcenny Jaś. Wielki The Champ będzie miał przyjemność zmierzyć się ze mną w walce TLC!!! John mam dla ciebie pewną radę: Lepiej nie wchodź mi w drogę. Jeżeli jednak nie posłuchasz moich słów to czeka Cię najgorsze lanie w Twoim całym życiu. Wy wszyscy zobaczycie jak sędzia podnosi moją rękę w geście zwycięstwa nad zakrwawionym ciałem Ceny. Tak dobrze słyszeliście: W naszej walce będzie pełno krwi. Jestem o wiele lepszy od Ciebie Cena. Niczym mnie nie zaskoczysz. Jesteś tak przewidywalny ,że każdy przed walką z Tobą wiedzą co będziesz chciał im wykonać. Twoje akcje i finishery są beznadziejne. Łatwo je skontruje i wymierzę Ci moje. Tak jak wcześniej mówiłem poczujesz jako pierwszy co to znaczy agresja i ból.
Nazywam się Grizzly i skopie wam zady !!!!!

Rozbrzmiewa Untouchables i grizzly wychodzi.

Bilans zwykłych walk : 0(w)/0(p)/0(r)
Bilans PPV : 0/0/0

#18 2011-04-18 15:48:31

Mr. Crusher

Superstar

Punktów :   

Gasną Światła i tylko błyski flashów z widowni. Słychać You Think You Now Me... Światła dalej niezapalone. Nagle się zapalają i Edge w garniturze stoi na ringu.
- Witam was ! Mam dla was dobre i złe wiadomości. Dobra to to że titus to mięczak i chętnie bym mu sopał candy ass. A zła to to że ...                                       
Na ring wychodzi John Morrison...
- Odchodzimy. Tak, odchodzimy z tej federacji. Mówimy I Quit. To nasz koniec. John Morrison i Edge po raz ostatni meldują się w ringu WHWF. Tak Edge?
- Jasne John. Nie mam zamiaru gnić tutaj i robić jak koń. 3 walki na 1 nitro, czy to nie przesada?                               
- Dokładnie... Do tego mało nam płacą. Najwspanialszy Tag Team w historii odmeldowuje się. Bez większych ceregieli. Odchodzimy. Nasze walki zostają zawieszone.                                                   
- I dodaje, że pas Hardcore Championship zostaje zwakatowany!

Po raz ostatni gra Remix muzyki JoMo i Edge'a i obaj schodzą z ringu...

#19 2011-04-18 16:09:25

RandyOrton

Moderator

Punktów :   

W tle rozbrzmiewa muzyka Randy'ego Ortona
I hear voices

in my head

they counsil me ,

they understand,

they TALK TO ME !!

Z zasłony dymnej wychodzi Randy Orton !!! Ma na sobie koszulkę z napisem "Starship Pain into RKO" . Randy bierze napój od fana . Wchodzi do kwadratowego pierścienia i mówi :
Ha !! Tak to ja , Randy ORTON !! Przy mnie jesteście jak niemowlaki !! Za to Morisson jest przy mnie jak noworodek !! Po Nitro schowa się pod kołdrę w SZPITALU !! Dla Morisson'a to nic nowego . Dostanie on ode mnie ofertę specjalną , czyli RKO i Punt Kick !! To pewne !! John Morisson zmierzy się ze mną w walce kwalifikacyjnej do Money In The Bank Ladder Match !! Zamierzam to wygrać , bo to ja jestem Randal Keith Orton i to ja jestem najlepszy na świecie !! A John to tylko jakaś nędzna sierota , która była tylko jobberem w WWE . To pewne , że w WHWF nic , a nic nie osiągnie . Najwyżej wygra z Titus'em jakimś tam i to przy pomocy swoich dwóch koleżków . Morisson , Denisson , wielki .... N00B(isson) !! Niedojda Morisson , co by o nim tu jeszcze powiedzieć ???  On jest nie warty słów , ale się poświęcę . Morisson ssie i co jeszcze ?! Już nic <śmieje się i rzuca mikrofon z dużą siłą>
Randy schodzi z ringu i rozkłada szeroko ręce .

#20 2011-04-18 16:14:04

Titus O'Neil

Moderator

Chwilę po tym Titus O'Neil pojawia się na Titatronie i rozlega muzyka z 2 sezonu NXT Get Koryta Tym! http://www.youtube.com/watch?v=NkWM5V_N Titus wchodzi do ringu i zaczyna mówic :
- Co ? Co wy odpier******* ? Myślicie że możecie sobie tak odchodzic ? Haha i to jeszcze przed walką ze mną!!! I to pomimo to że jesteście , a raczej mieliście byc w przewadze boicie sie mnie! Zostawiliście Cene na pożarcie wielkiej potędze... Czyli mi! ( Fani się cieszą ) Niesamowite jest to że pomimo przewagi sie mnie boicie... Co wy chcecie? Jakiej walki ? 100 on 1 ??? Nawet w takiej byście uciekli... Ale cóż... Może zostaniecie na walkę ze mną ? Prosze was. Musze was zniszczyc totalnie i ostatecznie , wtedy bedziecie se mogli odejsc!!! Zakończycie swoją karierę... Ale nie w ringu , a w szpitalu... Potęga, siła, umiejętności , to są moje cechy którymi was załatwię...Wy chcecie wygrac ? Serio ? Nie macie szans rozumiesz ? A do ciebie Cena powiem to: I po co wykonywałes mi Attidurre Adjusment? Teraz wpakowałęś się w niesamowite kłopoty! Rozwalę z przyjemnością tą twoją brzydką japę , a potem zaproszę moich fanów do ringu i będziemy świętowac moją wygraną! ( Fani się cieszą ) 
       Titus schodzi z ringu podchodzi do fanów i mówi :
-Teraz powiedzcie co myślicie o moim przeciwniku... O! Może ty mały.
-Moim zdaniem jest głupi!
-Jak myślisz kto wygra ? Ja czy on ?
-Zdecydowanie Ty Titus! Jesteś moim idolem! Zawsze tak było i zawsze tak będzie!
-Dziękuje ci mały. Dla takich fanów chce się życ! Takich Fanów mam tylko Ja Titus O'Neil.
Titus podchodzi do kolejnego Fana zadaje mu pytanie : Co myślisz o Johnie Cenie ?
-Jest głupi! Jako on mógł wykonac Ci F-U na pinezki ? Jak ?
-Nie wiem tego ale skoro on nieczysto zagrał , to ja też. Wykonam my Spinebuster na gwoździe! Co ty na to ?
-Zrób mu to ! Zasłużył sobie na takie traktowanie!
-Wiem że zasłużył , i dlatego spotka go kara! I zapewniam was moi Fani! Że moja walka , będzie wygrana! Oraz że będzie dedykowana wam! A szczególnie ( jak już móiłem ) Małemu chłopcu który został ukarany F-U bo powiedział Cena Sucks!? Skoro zrobił tą akcję tobie mały , to zobaczymy czy odważy się wykonac tę akcję mnie!
        Titus czeka i czeka... po czym mówi: No właśnie , nie odważył się przyjśc. Skoro tak to go zawołajmy. Krzyczmy : Cena Sucks ! Cena Sucks ! Cena Sucks! Nie ma go ? Widzicie moi fani-boi się mnie! Przegra ze mną a wiecie dlaczego ? Bo nazywam się Titus O'Niel i lepszego ode mnie w tym biznesie nie ma !

Titus przechodzi przez barierki , obściskuje się z Fanami , po czym idzie do swojej szatni...

Ładnie , ładnie . Sczególnie to z fanami Ładne 20 linii , kolor odpowiedni do skórki , ale zgrywasz ogromnego babyface'a 5/6 Hell Yea !!!!

Ostatnio edytowany przez Titus O'Neil (2011-04-18 20:10:09)

Stopka forum

RSS